Inschrijfformulier
 
 
 
Inschrijfformulier
 

===========
De voorinschrijving voor de Pride Run op vrijdag 3 augustus 2018 is gessloten (was geopend tot 1 augustus 2018).
Het inschrijfgeld met 2 euro korting bij voorinschrijving bedraagt € 5,50 voor de 5 km, € 6,50 voor de 10 km en € 7,50 voor de halve marathon. De start is om 19.30 uur bij Sporthal Zeeburg.
Let op: de finish sluit 120 minuten na de start.
Als het bedrag uiterlijk op 1 augustus 2018 op rekeningnummer NL28 INGB 0007 7374 97 t.n.v. DGLA Roze Loop te Amsterdam is bijgeschreven, is je inschrijving definitief.
Bij betaling na 1 augustus 2018 of op de wedstrijddag vervalt de korting van de voorinschrijving en is het inschrijfgeld 2 euro hoger dan de hierboven vermelde bedragen.
Privacybeleid
DGLA gebruikt de persoonsgegevens van deelnemers aan een evenement alleen voor de wedstrijdadministratie. De deelnemer geeft bij inschrijving toestemming voor 1) vermelding van voornaam en achternaam, geslacht en atletiekvereniging of woonplaats op de uitslagenlijst van het evenement, en 2) voor de publicatie van audio-visuele opnamen die tijdens het evenement worden gemaakt. Aanmelding voor onze mailinglist kan via bovenstaande link. Via de link in onze mailings kun je jezelf gemakkelijk afmelden voor het ontvangen van onze nieuwsbrief|mailings.
Genderbeleid
DGLA respecteert de keuze van de sporter (m/v) of hij/zij uitkomt bij de vrouwen of de mannen. Internationale sportregels kennen geen andere keuze dan die van vrouw of man. Resultaten en prestaties worden onverkort overgenomen en niet aangepast. Dit is in lijn met het beleid van Federation of Gay Games en de Atletiekunie | NOC*NSF.
Aansprakelijkheid
Deelname aan evenementen van DGLA is volledig op eigen risico. De organisatie sluit alle aansprakelijkheid uit voor vermissing van of schade aan eigendommen, voor letsel of ongeval en voor andere claims.
 
Afstand: *
   
Geslacht: Man Vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Straat:
Huisnummer:
Postcode: (0000 AA)
Woonplaats: *
Telefoon: (0123456789)
E-mailadres: *
Geboortedatum: - - (dd-mm-jjjj) *
   
Vereniging:
Lidmaatschapsnummer
Atletiekunie:
   
Stuur mij voortaan informatie over de Roze Loop en de Pride Run
   
  * Verplichte velden.